Triple Dutch Game winnen!

Vorige week kon je hier al een review lezen van het Nederlandse bedrijf CoverBee dat prachtige iPad hoezen maakt, waaronder de typisch Nederlandse uitvoering Delfts Blauw. Deze week reviewen we een typisch Nederlands spelletje dat onlangs een update kreeg. De hoogste tijd om dit spelletje eens aan de tand te voelen.

Kaas, Klompen en Molens

Triple Dutch is een puzzelspel met een Hollands thema, het bevat drie soorten puzzelspellen gebaseerd op drie Hollandse clichés; windmolens, bloemen en kaas. Draai aan de windmolens, verplaats de bloemenbedden en schuif de kaas naar de uitgang. Het klinkt heel simpel, maar dat valt in de praktijk toch vies tegen. Sommige puzzels zijn niet heel lastig, maar de meeste speel je niet 1,2,3, uit. Daar heb je toch wel wat inzicht voor nodig.

Er zitten maar liefst 15 nieuwe puzzels in, waardoor het totaal uitkomt op 85 puzzels die je helemaal in een Hollandse sfeer brengen. Bij ieder spel kun je kiezen uit de normale modus of de expert modus voor de puzzel experts onder ons. Bevalt de game niet, dan is er bij elke game zelfs een editor waarmee je zelf aanpassingen kunt doen aan het spel. De 15 nieuwe puzzels zijn te vinden in het kaasspel, waarin nu ook geluidseffecten zijn toegevoegd. In de game zitten drie geheimen verstopt, die je moet zien te unlocken. Je game wordt automatisch bewaard als je tussendoor iets anders wilt gaan doen handig. Triple Dutch is gemaakt door de Nederlandse App developer Bas de Reuver.

Wil jij Triple Dutch winnen?

Houd jij van spelletes en oer Hollandse puzzels in het bijzonder? Dan is deze game zeker iets voor jou. Goed nieuws! We geven vier spelletjes weg! Wat je daarvoor moet doen? Via ons Twitter account geven we vier promo codes weg. Retweet onze winactie #DAGwinapp en volg ons! Onder alle retweets verloten we vier Triple Dutch Games!

Brenda

Founder of Dutch Apple Girls | Online Marketeer | Social Media Fanatic | Apple Guru

More Posts - Website - Twitter - Facebook